Over Ons:

Wij zijn Jo en Fenny Jennes-Struik en wonen in het zuiden van Nederland Waar we genoeg bos hebben om te wandelen. (De Schinveldse bossen) .
In 1991 kwamen onze eerste Fieldspaniels in ons leven Angie en Amy.Wij Wilden hiermee gaan fokken en in 1993 werd ons de kennelnaam For FORTUNE-FAVOURED toegekend.
Helaas konden we met deze 2 honden niet fokken, daar wij alleen fokken Met honden die voldoen aan de eisen van de Field Spaniel Club Nederland.
Wel fokten wij toen met de Heidewachtel( Kleine Munsterlander) onder een Andere kennelnaam.
Daar wij hobbymatig fokken waren ons 2 rassen teveel en zijn wij hiermee in 2002 gestopt.

Onze keus viel definitief op de Fieldspaniel om mee verder te gaan.

In juli 2000 kwam Time of Themba of The Fields Society in ons leven. Zij voldeed aan alle eisen. Gezondheid, Karakter en Exterieur. Onze droom kwam toch nog uit. Brittley en Barcley For FORTUNE-FAVOURED waren onze eerste eigen fokprodukten. Inmiddels hebben wij meerdere Fields, waar wij verder mee kunnen. Wij zijn dan ook zeer in ons element, dat wij dit prachtige ras hebben.
Zolang als wij het leuk vinden en onze gezondheid het toelaat: Willen wij Hobbymatig een bijdrage leveren aan dit ras.

De honden worden met veel zorg gefokt en beide ouderdieren moeten Aan de eisen van de vereniging voldoen. Hun karakter spreekt ons het meeste aan.
Wij kunnen ons dan ook geen leven voorstellen zonder hen.

Heeft U vragen wij staan altijd voor U klaar. Het adres etc. staat op de site. Verder bent U natuurlijk zonder verplichting altijd welkom bij ons om hen te Bekijken.
Even een afspraak maken.

Fenny en Jo