BUSINESS-TO-BUSINESS (B2B) TELEMARKETING

Ontdek de nieuwste en populaire blogs

BUSINESS-TO-BUSINESS (B2B) TELEMARKETING

Als een B2B-transactie, stelt B2B-telemarketing bedrijven en ondernemers in staat om contact met elkaar op te nemen om een ​​product of dienst te verkopen, en om zakelijke verbindingen tot stand te brengen. Afgezien daarvan is het een geweldige marketingtool om geloofwaardigheid op te bouwen bij bestaande en potentiële klanten, nieuwe leads te genereren en nieuwe zakelijke vooruitzichten te spotten.

Aangezien B2B-telemarketing meer een gepersonaliseerde benadering is van uitgaande prospectie, kunt u uw lead opwarmen en uw relatie met hen sneller opbouwen. Bovendien kun je vanaf het begin zien of een lead geschikt is voor jouw bedrijf of niet.

Omdat u bepaalde leads aan specifieke call agents kunt toewijzen, kunnen zij een band met de klant opbouwen en hen opwarmen voor de BDM om de verkoop te sluiten. Als u een commerciële onderneming heeft en u moet telemarketing doen voor een van uw campagnes, dan kan Sky Liberty binnen Nederland u daarbij helpen. Ze hebben een buitengewoon goede activiteit voor mij gedaan en het werd een grote prestatie voor mijn bedrijf.

Er is een groot verschil in kosten tussen het inzetten van een verkoopteam en een telemarketingteam. Om te beginnen zit uw telemarketingteam allemaal op één plek, waardoor de transportkosten worden verlaagd. Met de extra tijd die de rest van uw team krijgt, kunt u zich concentreren op het binnenhalen van meer prospects voor het genereren van extra inkomsten.

In staat zijn om gesprekken op te nemen en ernaar te luisteren om te zien wat werkte en wat niet, zal wonderen doen voor uw telemarketingverkopen. Bovendien krijg je essentiële statistieken te zien, zoals hoe lang een gemiddeld gesprek duurt en het aantal prospects dat openstaat voor het eerste gesprek.

skyliberty.nl