Medische maskers ook wel chirurgische maskers genoemd, dit zijn loszittende wegwerpmaskers. Ze zijn bedoeld om de drager te beschermen tegen contact met druppels en sprays die ziektekiemen kunnen bevatten. Een medisch masker filtert ook grote deeltjes in de lucht wanneer de drager inademt. Om medische maskers nauwsluitend te maken, knoopt u de oorlussen vast waar ze aan het masker vastzitten. Vouw en stop het onnodige materiaal vervolgens onder de randen.

Een stoffen masker is bedoeld om ademhalingsdruppels op te vangen die vrijkomen wanneer de drager praat, hoest of niest. Het fungeert ook als een barrière om de drager te beschermen tegen het inademen van druppels die door anderen vrijkomen. De meest effectieve maskers zijn gemaakt van meerdere lagen dicht geweven stof zoals katoen. Een masker met laagjes zorgt ervoor dat er niet meer druppels door uw masker komen of eraan ontsnappen.

Draag geen maskers op iemand die moeite heeft met ademhalen of bewusteloos is of anderszins niet in staat is het masker zonder hulp te verwijderen. Zet geen maskers op kinderen onder de 2 jaar. Gebruik geen gezichtsmaskers als vervanging voor fysieke afstand.

https://medisch-mondkapje.nl/

www.dgmondmasker.nl

Related Post